Năstase refuză să răspundă la ce ar trebui să facă poliţia, dacă i-ar devasta casa sau biroul lui

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a refuzat luni să răspundă la o întrebare a jurnaliștilor cum ar trebui să procedeze poliția în cazul în care cineva i-ar ataca cu pietre casa-i luxoasă de la Codru.

Întrebarea i-a fost adresată în contextul violențelor de duminică, atunci când mai mulți manifestanți violenți au atacat poliția, încercând să ajungă la domiciliul lui Vad Plahotniuc. Liderii protestatarilor au criticat acțiunile poliției pentru a protejat imobilul. Iar un jurnalist a întrebat cum ar fi trebuit să se comporte poliția, dacă s-ar fi încercat atacarea altui domiciliu, spre exemplu al lui Andrei Năstase?

Năstase a refuzat să răspundă la întrebare dar l-a atacat verbal pe jurnalist și chiar l-a amenințat că va chema poliția să-șl dea afară. În ajutorul politicianului a sărit și fratele, Vasile Năstase care de asemenea l-a atacat verbal pe jurnalist.

Amintim că Andrei Năstase are o casă luxoasă într-o zonă de elită, pe care el spune că a construit-o muncind cinstit, dar mai multe investigații jurnalistice au scos la iveală participarea sa, alături de nașul său de cununie Victor Țopa, în afaceri dubioase legate de Compania Air Moldova.

politics.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *