Năstase a ignorat aseară unul din sfaturile fundamentale. Când vrei să minți, fă-o scurt, altfel îndrugi multe prostii

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a spus mai multe neadevăruri la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, încercând astfel să inducă în eroare publicul.

În primul rând, vorbind despre atacul asupra poliției de către manifestanții de la protestul organizat de partidul său, Năstase a afirmat că poliția nu a folosit doar gaze lacrimogene dar și paralizante pentru că pe mai mulți protestatari i-a durut … ficatul. Trebuie menționat că aproape orice om cunoaşte că ficatul nu doare. În plus, cercetătorii științifici încă nu au descoperit ca reacție la gazele lacrimogene, (fie chiar și cele paralizante, așa cum admite Năstase), „durerea de ficat”. În schimb, oamenii de știință au descoperit o legătură directă între consumul abuziv de alcool și îmbolnăvirea ficatului. Este de menționat aici că duminică mai mulți protestatari au fost surprinși consumând alcool în preajma Pieței Marii Adunări Naționale.

Fiind întrebat dacă cel puțin cineva din cei care susțin că au fost extrem de afectați de gazele lacrimogene, încât îi „durea ficatul”, s-a adresat la medic, Năstase a spus că toți sunt băieți puternici și au considerat că le va trece și așa.

Apoi, vorbind despre aceleași confruntări cu poliția, pentru a arăta cât de pașnici au fost protestatarii, liderul Demnității și Adevărului a declarat că aceștia îi stropeau pe polițiști cu apă. „Dar și cu sticle”, a remarcat moderatorul care a precizat că a fost la fața locului. „Da, și cu sticle”, a căzut repede de acord Năstase, văzând că a fost prins pe picior greșit. Imediat după asta a trecut la alt subiect, de parcă aruncatul cu sticle în poliție e un lucru absolut normal. Chiar sport național.

Apoi, când veni vorba de precauție, Andrei Năstase a spus că se apară de eventuali atacatori uitându-se în stânga și în dreapta, și stând „cu ochii în patru” și că nu are bodyguarzi. Ceea ce din nou nu corespunde adevărului, pentru că de mai mult timp s-a observat că Andrei Năstase se teme de ceva și poartă după el paza de corp. Probabil la paza se uită „cu ochii în patru” Andrei Năstase, atunci când a spus că singura sa metodă de precauție este uitatul în jur.

hotnews.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *