Lorena Bogza disperată, se plânge că 3 bărbați o ignoră de o jumătate de an!

Deși se consideră cea mai frumoasă și cea mai bună moderatoare de emisiuni din Republica Moldova, ba chiar din tot spațiul românesc și cel post-sovietic, Lorena Bogza de aproape jumătate de an nu mai poate dormi liniștită și asta pentru că mai mulți bărbați pe care îi râvnește la emisiunile sale par să o respingă fără drept la apel, motiv din care suferă atât orgoliul său personal cât și ratingul emisiunii de la Pro TV Chișinău.

Din surse sigure știm că a încercam foarte multe metode, dar foarte multe metode de a-i ademeni pe cei din Partidul Democrat să o onoreze cu prezența. Începând de la apeluri telefonice, sms-uri, mail-uri, scrisori oficiale pe care a insistat să fie semnate la registratură, și-a trimis colegele mai tinere la conferințe de presă în care să le ceară în direct bărbaților să o viziteze și altele. Dar niciun răspuns.

A început chiar să fie geloasă pe colegele sale de la alte posturi TV, care ce fac ce dreg, dar știu cum să-i ademenească pe politicieni la ele. S-a gândit că poate ele sunt mai tinere, poate mai nu știu cum sau pe dincolo. A încercat de atunci ba să-și schimbe coafura, ba hainele, ba rujul. Și-a schimbat chiar și datele din buletin, le-a cerut cameramanilor să nu o mai filmeze din gros plan. Totul în zadar.

Când a văzut că nici așa nu merge a zis că poamele sunt acre și a început să-i acuze în direct pe aceștia că refuză să vină la ea, că le-ar fi frică, ar avea ceva de ascuns. Ceea ce nu a înțeles însă Lorena e că indiferent de vârstă, politicienii nu veneau la Pro TV de dragul ei sau al calităților sale. Cândva emisiunea ÎnPROfunzime de la Pro TV era cel mai bun, dacă nu chiar unicul talk-show politic din Republica Moldova, unde atât puterea cât și opoziția veneau și-și exprimau punctele de vedere, discutau, polemizau, aveau parte de întrebări pertinente și, pe alocuri, deștepte. Cu vârsta însă, această emisiune s-a transformat într-o ședință de judecată unde magistrații (Lorena Bogza și Vasile Botnaru) doar întreabă și dau verdicte. Unde opiniile nu mai sunt ascultate, dar sunt criticate, iar moderatorii se complac în rolul de analiști, experți, dătători cu părerea, critici morali și politici. În PROfunzime s-a transformat într-o emisiune unde etica jurnalistică e mai prejos decât „marii maeștri” ai cuvântului care se uită de sus la toți invitații.

În plus, odată cu apropierea de vârsta majoratului, Pro TV Chișinău se transformă dintr-o pepinieră de jurnaliști într-o fabrică de mirese, unde multe dintre reporterițe sunt angajate după alte calități decât cele profesionale, iar în câțiva ani le vedem la altar (sau pe scenă) cu politicieni și oameni de afaceri (de obicei mai în vârstă ca ele), în același timp continuând să prezinte știri, să conducă site-uri, sau chiar emisiuni de dezbateri, așa cum este chiar cazul Lorenei Bogza. Iată ce ar trebui să ia în calcul Lorena Bogza. În rest, rujurile, coafura și celelalte sunt încă ok.

Totodată, ghinionul se ține scai de moderatoarea emisiunii În Profunzime. Decizia de a difuza talk-show-ul în zi de vineri și nu luni, prin care se dorea probabil să “repare” un pic audiența, a “alungat” și mai mult telespectatorii. Oamenii numai de politică nu au chef vineri seara, după cum arată rapoartele de audiență, însă Lorena Bogza nu a știut acest lucru și a plătit cu prețul prăbușirii audienței.

stirimd.net

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *