Ziarul lui Filat ”împute atmasfera”. La ce s-a ajuns pentru a justifica tocarea banilor de la BEM în fața Șăfu-lui de la 13

Potrivit site-ului Ziarul National, finanțat din banii BEM prin intermediul CARAVITA, nume sonore din PLDM ar fi semnat petiția pentru ca procesul lui Vlad Filat să fie unul public. Printre cei 1700 de asa-ziși semnatari se număra potrivit ZN, Tudor Balițchi, Petru Știrbate sau Ștefan Creangă, alaturi de Eduard Bănăruc, Eugen Sturza, Alexandru Cimbriciuc și Mircea Buga.

Am încercat să verificam veridicitatea acestor semnaturi contactîndu-i pe cei care, potrivit Ziarului Național ar fi semnat documentul în cauză.

Iată ce ne-a declarat Tudor Balițchi:
„Din cate inteleg, aceasta lista e facuta prin intermediul facebook-ului, ceea ce inseamna ca eu fizic nu aveam cum sa o semnez, eu nu am acount de facebook”.

La randul lor, și Petru Stirbate și Stefan Creangă au declarat ca nu au semnat aceasta petitie.

Cert este ca petitia cu care flutura presa BEM este un fals ordinar, iar jurnaliștii hrăniți de pe ogoarele CARAVITA, manipulează cu nerușinare și sunt gata să facă orice pentru ex-premierul demis pentru corupție și judecat în furtul Miliardului.

moldova24.info

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *