Filat și Angela Gonța divorțează! Olga Roman revine în Moldova?

Jurnalista Angela Gonța și fostul premier, Vlad Filat, condamnat ieri la 9 ani de pușcărie, au divorțat. Informația a fost confirmată pe rețeaua de socializare de către admin-ul paginii lui Filat.

„Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă.

Vreau să-i cer scuze public Angelei pentru mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, mizerii care cu siguranţă vor continua, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea.

Îi mulţumesc Angelei că este în continuare alături de mine într-un moment atât de complicat.

Vlad Filat”, se spune în postarea de pe Facebook.

Potrivit surselor Moldova24, de fapt Angela a fost cea care a cerut divorțul, iar motivul real ar fi relația lui Filat cu Olga Roman, care a scandalizat opinia publică și i-a adus prejudicii de imagine atât lui Filat, cât și Angelei Gonța.

Amintim că Vlad Filat s-a căsătorit cu Angela Gonța în 2014, după ce a divorțat de Sanda Filat. Filat și Gonța au o fetiță de 2 anișori, pe nume Ekaterina.

moldova24.info

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *