Dintr-o singură lovitură: Cum rezolvă Platforma DA problema mulțimii și cea financiară la întâlnirile din teritoriu

Pe fundalul prăbușirii în sondajele și a neîncrederii tot mai mare, Platforma Demnitate și Adevăr (DA) a găsit soluția pentru a atrage oamenii la întâlnirile sale din teritoriu.

În cadrul emisiunii „Mai pe Scurt” de la Jurnal TV, Constantin Cheianu, considerat un apropiat al oligarhului Victor Țopa, se lăuda că la Bălți locuitorii au cumpărat bilete de intrare pentru a participa la întâlnirea cu membrii Platformei DA care a avut loc la teatru național din Bălți. Cheianu a precizat, deși cu jumătate de gură, că întâlnirea cu Platforma DA la Bălți a conținut și un „program artistic”, fără a aduce mai multe detalii.

Trebuie de menționat că ideea cu vânzarea biletelor a fost „stoarsă” la maxim de „meșterul manipulării” de la Jurnal TV, Constantin Cheianu, care se fotografia anterior cu oligarhul Țopa pe străzile din Frankfurt. El a construit textul emisiunii așa încât poporul să înțeleagă că la Bălți oamenii au plătit pentru ai asculta pe membrii Platformei DA, și nicidecum nu au venit pentru programul artistic.

De asemenea, subliniem faptul că aceste detalii Cheianu le-a povestit în contextul supărărilor că ultimul sondaj de opinie, prezentat zilele trecute de Fondul Opiniei Publice, arată descreșterea puternică a popularității Platformei DA și liderului ei, Andrei Năstase. Mai mult, Cheianu spune că și site-ul care a comandat sondajul ar aparține prim-vicepreședintelui PDM, Vlad Plahotniuc, deși nu este un secret pentru nimeni că acest portal informațional este controlat de un fost consilier al lui Vlad Filat care chiar și zilele trecute i-a dedicat un editorial elogios fostului premier, condamnat recent la 9 ani de închisoare.

democracy.md

Share

2 Responses to Dintr-o singură lovitură: Cum rezolvă Platforma DA problema mulțimii și cea financiară la întâlnirile din teritoriu

  1. ion spune:

    Poate mai bine zis ca Usatii ia cumparat deja biletele sau ii finateaza pe Nastasi? Topii au ingustat punga si numai merge circul in centrul Chisinaului, platforma sa dezumflat.

  2. Anatolie spune:

    Topa a crezut ca dupa ce proiectul PLDM a murit , a crezut ca noul proiect PDA va avea succes, dar a nu sa gandit la aceea ca oamenii care conduce acest proiect este un criminal din gasca lor, si intr-o buna zi oamenii vor afla despre aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *