Nerușinare totală: Năstase își ține mama în sărăcie și „paporul” în corturi, iar el se tolănește în vila de milioane a nașului Țopa

Liderul Partidului DA, Andrei Năstase, deși se vrea în fruntea țării, nu este deloc tacticos și vorbește la emisiuni de parcă ar fi la cârciumă. El a spus joi seara, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a, că președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, este un oligarh.

oncluzia lui Năstase a venit în contextul legat de arestarea controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon, „considerat raiderul nr 1 al CSI”. Năstase s-a arătat deranjat că Platon a fost arestat de autoritățile ucrainene. Liderul DA l-a băgat din nou în schemă pe Vlad Plahotniuc, considerat cel mai aprig dușman al oligarhului și nașului de cununie a lui Năstase, Victor Țopa. În opinia lui Năstase, Poroșenco și Plahotniuc sunt prieteni și parteneri de afaceri și anume datorită unor înțelegeri dintre cei doi a fost arestat Platon.

„El poate fi văzut proeuropean. Dar el rămâne ceea ce a fost. Rămâne un oligarh care iată a dat curs acestei invitații partenerului său”, a spus Năstase despre Poroşenco.

Mai mult, Andrei Năstase a încercat să arate că nu este de partea lui Platon și a accentuat că acesta trebuie deferit FBI-ului pentru a depune mărturii în cadrul investigațiilor privind furtul bancar pe care le face departamentul de stat al SUA. Doar că în SUA, după cum a confirmat şi procurorul general interimar, Eduard Harunjen, nu a fost deschisă nicio anchetă pe furtul bancar din Moldova aşa cum speculează unele persoane considerate a fi apropiate de Victor Țopa.

Şi trustul Jurnal, care aparține lui Țopa, încearcă în ultimile zile, într-o formă voalată, să-l prezinte pe Veaceslav Platon ca fiind victimă.

Reamintim că anterior au existat zvonuri că Platon ar fi în relații bune cu clanul Țopa.

politics.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *