Priveliște jalnică cu Țopa TV și cei 20 de ”protestatari” care aleargă în jurul PMAN

Tehnicile utilizate de forțele proruse care protestează în centrul capitalei și încearcă să ia cu asalt polițiștii pentru a împiedica organizarea paradei militare de Ziua Independenței Republicii Moldova, au fost descoperite de activistul civic Mihail Bagas.

“20 de protestatari aleargă împrejurul PMAN creând senzația mulțime”, spune Bagas într-o postare pe Facebook, unde plasează și un video cu dovada.

De asemenea, acesta mai explică cum Jurnal TV manipulează și regizează pe loc anumite situații pe care să le arate după asta la televizor. “5 oameni strigă în camera JurnalTV, imitând protestul. Hahaha.. deloc regizat”, a mai scris Bagas.

Reamintim că susținătorii prorusului Renato Usatâi și a lui Andrei Năstase s-au manifestat violent astăzi la intrarea în Piața Marii Adunări Naționale, încercând să treacă de cordonul de politiști în zona unde avea loc parada militară. Protestatarii au huiduit Armata Națională și soldații care participă la paradă, iar aceasta, potrivit presei, este o acțiune a Moscovei implementată de Usatâi și Năstase.

moldova24.info

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *